Hugo Ribeiro, owner of Sushic in Almada, Portugal, created the "Mommy Menu" for pregnant women and new moms that are still breastfeeding, this idea came to him when his wife was pregnant. The fish is frozen and all vegetables are disinfected.
"We only do with 48 hours advance notice so that the fish are subjected to a cold process, which allows microbiologically stabilize and control the product. On the other hand, products such as herbs, vegetables or fruits are carefully and specially disinfected," Hugo Ribeiro explains, who has the help of a food engineer in designing these menus.
Hugo Ribeiro, proprietário do Sushic, em Almada, criou no "Menu Mamã" para grávidas e recém-mamãs que ainda amamentam, tendo surgido esta ideia quando a sua mulher estava grávida. O peixe é sujeito a um congelamento e os legumes são todos desinfetados.
"Só se faz com 48 horas de antecedência para que o peixe seja submetido a um processo de frio, que permite estabilizar e controlar microbiologicamente o produto. Por outro lado, produtos como ervas aromáticas, vegetais ou frutas são cuidadosamente e especialmente desinfetados”, explica Hugo Ribeiro, que conta com a ajuda de uma engenheira alimentar na concepção destes menus.
Sem comentários:
Enviar um comentário