Francesco di
Marco Dantini, is like a God on earth for a “Chicken Mom” like me, I’m always
afraid that my Pirates are not eating enough. He is the first one to mention the
dish to someone in a letter, maybe he is the person that I have to say thank you,
for this marvelous food.
It’s really easy to prepare (the ones you buy at a grocery store, of course), you can take them everywhere,
country, beach … and the kids love them. With or without dressing, with different
fillings: meat, fish, cheese or vegetables.
For me it’s the best fast food ever, I take this food every time I’m
going out and I’m afraid that my Pirates are not going to eat the restaurant
food, it’s really healthy, doesn’t make a mess, kids can work on this with silverware,
or, if they don’t want to, they can do with their hands.
At least I know we will have some fun, because the kids eat and we can be
quiet, and enjoying our family time.
Francesco di Marco Dantini, é
como um deus na terra para “mães galinhas” como eu. Ando sempre preocupada se
os meus Piratas comem o suficiente. Ele foi o primeiro a mencionar este prato
numa das suas cartas, talvez seja a pessoa a quem devo agradecer, por esta
maravilhosa comida.
Muito fácil de preparar (os de
compra claro :D), podem-se levar para qualquer lado, campo, praia … e os miúdos adoram. Com ou sem molho, com
diferentes recheios: carne, peixe, queijo ou até vegetais.
São a melhor “fast food” de
todas, posso leva-los comigo sempre que vou sair e tenho receio que o meus
piratas não vão comer as comidas de restaurante, bastante saudáveis, não sujam,
os miúdos podem comer com talheres, ou até a mão nos momentos em que não estão para
ai virados.
Pelo menos sei que nos iremos
divertir, pois as crianças comem e podemos estar todos tranquilos, e a
aproveitar o tempo em família.
Sem comentários:
Enviar um comentário